+45 9396 1828 bhj@kolomore.com

Certificerede brandbeskyttede træprofiler til byggeri

CERTIFICEREDE BRANDBESKYTTEDE TRÆPROFILER TIL BYGGERI

Som den første i EU har Kolomore opnået CE-certifikat i henhold til EN 14915, på at male træprofiler, så de lever op til kravene for brandbeskyttelse og røgudvikling (B-s1,d0 og B-s2,d0) for udvendig beklædning til byggeri.

Udviklingsarbejdet har stået på i 2 år, i et tæt samarbejde med den danske virksomhed Burnblock, som udvikler og producerer giftfrie brandhæmmere til blandt andet trævarer, og Kolomore Industrilakering, som er specialiseret i overfladebehandling af træ.

Godkendelsen omfatter flere træsorter, blandt andet gran, lærk, fyr, ceder-, Thermofyr, Thermoask, Thermogran-, i kombination med flere forskellige brandneutrale overfladebehandlinger, der kan forlænge træprofilernes levetid, og ændre det æstetiske udtryk på facaden.

Godkendelsen er lavet så facadeprofilerne kan afkortes og monteres, uden at det samlede produkt mister sin brand-certificering.

Arbejdet med at tilføje flere træsorter og behandlinger til certifikatet fortsætter, så bygherrer og arkitekter får stor valgfrihed i valget af træsort og overfladebehandling, når der er brug for en brand-certificeret beklædning.

Hos Kolomore er vi i stand til at lave certificerede profiler op til 300mm i bredden, og op til 100mm i højden, så vores produktprogram dækker de typer at profiler og konstruktionstræ der indgår i de fleste byggerier.

Vi maler også brandbeskyttede MDF-plader, krydsfiner-plader, limtræsplader og en masse andre dele, som anvendes til fastmonteret inventar og møbler til byggerier i hele skandinavien.

Guide til valg af brandgodkendt malesystemer

 

CE Skema

Certifikat

Hent Kolomores seneste certifikat herunder.

Klassifikationsoversigt

Download guide til valg af brandgodkendt malesystemer.

Vedligeholdelse

Download vedligeholdelsesvejledning for færdigbehandlede træprofiler til udendørs brug.

BÆREDYGTIGT BYGGERI MED TRÆPROFILER

Kolomore

Skærgårdsvænget 7 | 5500 Middelfart

+45 9396 1828

Kolomore indgang
Kolomore

Skærgårdsvænget 7 | 5500 Middelfart

+45 9396 1828

Kolomore indgang
Kolomore

Skærgårdsvænget 7 | 5500 Middelfart

+45 9396 1828