fyldningsdør gammel m maling

1.645,00 DKK1.895,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): K304 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Maling af 1 stk. gammel fyldningsdør, med mange gamle lag maling på.

Hvis du bestiller dette varenummer, skal du altid tilkøbe “slibning af tidligere rulle/penselmalet dør”, uanset om din gamle fyldningsdør har været afsyret, eller den har været malet med pensel eller rulle.

Vær opmærksom på, at vi sliber de gamle penselstrøg væk, og vi spartler, fuger og maler døren så den fremstår pæn og rimelig glat, men vi kan på ingen måde garantere at døren bliver ved med at være pæn. Ligeledes må man forvente, at særligt kanterne kan være meget ramponerede/bulede, og at det kan ses, at der er brugt fugemasse ved fyldningerne.

Vi har erfaring for, at gamle fyldningsdøre arbejder med årstiden, og slår sig løbende, og malingen kan derfor krakelere, særligt omkring fyldningerne, men faktisk kan det krakelere og falde af overalt, fordi den gamle maling og træet arbejder, under den nye maling.

Ofte er der blevet “snydt” med slibningen imellem to, eller flere, af de tidligere lag maling. Det betyder at de gamle lag maling kan “skille ad” hvis døren får et slag eller en kraftig ridse.

De fleste gamle fyldningsdøre er revnet i samlingerne mellem fyldninger og rammen. Disse revner/fuger fylder vi med fugemasse. Fugemassen er elastisk, men det er vores maling ikke, så hvis man kradser i fugemassen, eller sætter en negl i, kan man ødelægge malingen.

Alt dette kan vi ikke gøre noget ved, og reklamations-retten gælder derfor ikke for ovenstående defekter.

Håndtag skal afmonteres inden maling.

Hængsler og låsekassen kan blive siddende i maleprocessen, hvis man ønsker dem malet med i den farve døren skal være, ellers skal de afmonteres inden aflevering.

Yderligere information

farvevalg

, , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...