Dine designerstole skal kunne holde til lidt af  hvert, og de skal passe til resten af indretningen.

Når man har betalt mange penge for en klassisk designer stol, kan det godt betale sig at renovere den når den bliver ramponeret efter flere års brug.

Næsten uanset hvilken type stol du har, kan vi bringe den tilbage til en stand som var den ny. Vi sprøjtemaler både skalstole som syveren og myren, og vi maler spisestole som Wegners Y-stol og Volthers J46 FDB stol.

Vi tager dine stole ind på værkstedet, og sliber, spartler og grunder dem, hvorefter vi spartler, sliber og færdigmaler dem, så de fremstår nærmest som helt nye.

Prisen for at få sprøjtemalet en stol i HVID RAL 9010 glans 25-30 er:

Hvis du ønsker andre farver eller glanstrin, kan du vælge dette i webshoppen mod merpris.

Sprøjtemaling af stole

Har du spørgsmål? Så ring til os på 93 96 18 28

klik på knappen for at gå til webshoppen, hvor du kan bestille maling af dine stole. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på 9396 1828 for at få en snak om stolene, og lægge din bestilling.

Inden stolene sendes til maler, skal understel, polster sæde/ryg afmonteres.

Stole med intakt fletsæde kan ikke males i andre farver end den originale, ellers vil man kunne se den oprindelige farve mellem snorene i sædet.

Hvis stolene har været håndmalet med gør det selv maling tidligere, bliver resultatet ikke lige så godt, som hvis der kun er den originale maling på stolen. Den maling der bruges til gør det selv projekter, er svag, den kan ikke hærde, og den giver efter, derfor bliver styrken på vores industrimaling reduceret.

Vi spartler alle mindre huller og afskalninger/revner i fineren, men gamle stole som syveren og myren har desværre ofte skader på tværs af fineren, som ikke kan repareres så skaden forsvinder. Det betyder at disse revner hurtigt kommer frem igen efter maling.

Stole med voldsomt slid, for eksempel fladslidte armlæn,  (fordi stolen har været skubbet ind under et bord mange gange) eller rundede kanter der optindelig var skarpe, kan ikke re-etableres 100%. Spartel kan ikke holde til sådanne reparationer, så stolens (slidte) facon vil være intakt efter malingen. 

Stole hvor stel og ryg/sæde er popnittet sammen (som for eksempel Nanna Ditzels Trinidad stol) kan vi kun male hvis du afmonterer sæde og ryg.

Udvalgte produkter fra webshoppen