Når man har købt en Montana reol, har man købt et tidsløst kvalitetsmøbel, man kan have resten af livet.

Ikke desto mindre kan den farve der var flot da man købte reolen, godt blive lidt træls med tiden, eller man kan være løbet ind i en reol til den rigtige pris på en auktion eller på DBA, den har bare en forkert farve.

Vi sprøjtemaler Montana og Mistral reoler, i en kvalitet der næsten svarer til den fabrikken leverede da reolen var ny, og den kommer til at holde i mange år fremover.

Vi tager dine reolkasser, låger og skuffer ind på værkstedet, og sliber og grunder dem, hvorefter vi spartler, sliber og færdigmaler dem, så de fremstår som nye reoler.

Prisen for at få sprøjtemalet en Montana reolkasse er:

Vær opmærksom på at vores Montana farver ikke passer 100% med en ny reol direkte fra Montana, så du kan ikke supplere din reol med nyt, og forvente at de kan sættes sammen, uden at der er en synlig forskel.

Ofte hører der skuffer, ekstra hylder, låger og lignende med til reolen. Disse skal du bestille sprøjtemaling af særskilt.

Har du spørgsmål? Så ring til os på 93 96 18 28

I vores webshop kan du også bestille maling af alt det andet du har i stuen eller spisestuen, for eksempel borde, stole, lamper, skabe, kommoder osv.

klik på knappen for at gå til webshoppen, hvor du kan bestille maling af dine reoler. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på 9396 1828 for at få en snak om reolen, og lægge din bestilling.

Inden reolerne sendes til sprøjtemaling skal du afmontere låger, glaslåger, greb, skuffer, belysning og lignende.

Derudover skal du tage stilling til, om du vil have malet hængslerne på lågerne. Hvis de ikke skal males med, skal du afmontere dem, inden lågerne sendes til sprøjtemaling.

Sprøjtemaling af Montana reoler

Udvalgte produkter fra webshoppen