Renovering af låger giver nyt liv

Når køkkenet trænger til en fornyelse, er maling eller lakering af låger et prisbevidst valg. En renovering af lågerne er ikke en halv løsning, og kvaliteten på de sprøjtemalede låger, er helt på højde med det køkkenfabrikkerne leverer fra nyt.

Lågerne i et køkken kommer ofte til at se lidt gammeldags eller slidte ud, længe før kabinetterne begynder at fejle noget. Enten fordi farven eller træsorten ikke længere er moderne, eller simpelthen fordi lågerne er blevet slidt efter mange års brug.

 

Professionel maling af låger

Med en professionel sprøjtemaling af lågerne, eventuelt kombineret med nye greb, bliver køkkenet som nyt, og det holder i lige så mange år, som da køkkenet var nyt fra køkkenfabrikken.

Vi tager dine låger og skuffer ind på værkstedet, og spartler, sliber og grunder dem, hvorefter vi spartler, sliber og færdigmaler dem, så de fremstår som helt nye låger og skuffer.

Prisen for at få sprøjtemalet en låge/skuffe i HVID RAL 9010 glans 30-40 er:

 

Hvis du ønsker andre farver eller glanstrin, kan du vælge dette i webshoppen mod merpris.

Hvis dit køkken/bad/bryggers har jalousi-døre (lamel-døre) kan disse også sprøjtemales. De vejledende priser er:

I vores webshop kan du også bestille maling af alt det andet du har i køkkenet, for eksempel borde, stole, lamper, højstole osv.

Gå til webshoppen, for bestilling af dine låger. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 93 96 18 28 for at få en snak om lågerne, og lægge din bestilling.

 

Klargøring til maling af låger

Inden lågerne sendes til sprøjtemaling skal du afmontere håndtag/greb.

Derudover skal du tage stilling til, om du vil have malet hængslerne. Hvis de ikke skal males med, skal du afmontere dem inden lågerne sendes til sprøjtemaling.