Lakering og maling af døre

Dørene i hjemmet fylder så meget, at deres fremtræden har afgørende indflydelse på hvordan rummet opfattes.

Vi tager dine døre ind på værkstedet i Middelfart, og sliber, spartler og grundmaler dem, hvorefter vi spartler, sliber og sprøjtemaler dem, så de fremstår som næsten helt nye døre.

Prisen for at få sprøjtelakeret en dør i hvid RAL 9010 glans 30-40 er:

 

Hvis din dør har været malet med pensel eller rulle tidligere, koster det et tillæg på DKK 140,00 per dør. Tillægget dækker det ekstra arbejde der er med at slibe døren ned, og den risiko der er for at døren skal males og slibes mange ekstra gange, fordi den gamle maling ikke kan tåle at blive overmalet med en industriel maling.

Hvis du ønsker andre farver eller glanstrin på dine døre, kan du vælge dette i webshoppen mod merpris.

 

Sprøjtemaling af massive døre og fyldningsdøre

Massive trædøre der har været afsyret, egner sig ikke særligt godt til at blive malet med vores dækkende hvide industrimaling. Det skyldes at træet ofte er udpint og med revner efter en hårdhændet afsyring. Derudover arbejder en gammel massiv fyldningsdør også meget, hvilket kan få malingen til at knække. Derfor tilbyder vi som alternativ at male disse i laserende hvid (semi-transparent hvid)

Nyere massive fyldningsdøre kan godt males hvide, men vi tilbyder også at male dem i laserende hvid, så man kan se træets strukturer igennem lakken.

Hvis du har en finer dør i god stand, uden ridser og skader i øvrigt, kan den også lysnes med semitransparent hvid maling.

Prisen for at få sprøjtemalet en dør i laserende hvid maling:

 

Gå til webshoppen, for at bestille maling af dine døre. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på tlf: +45 93 96 18 28 for at få en snak om dørene, og lægge din bestilling.

 

Klargøring til maling af døre

Inden dørene sendes til sprøjtemaling skal du afmontere håndtag, samt eventuelle skilte eller fodspark.

Derudover skal du tage stilling til, om du vil have malet låsekassen og hængslerne. Hvis de ikke skal males med i dørens nye farve, skal du afmontere dem inden dørene sendes til sprøjtemaling.

Vi spartler alle mindre huller og afskalninger/revner i fineren. Men meget store huller kan vi ikke spartle så det kan holde. Hvis dine døre har meget store skader, for eksempel huller, skal du få en snedker til at reparere disse inden dørene sendes til maler.