Renovering af køkkenlåger giver nyt liv

Når køkkenet trænger til en fornyelse, er maling eller lakering af låger et prisbevidst valg.

En renovering af lågerne er ikke en halv løsning, og kvaliteten på malingen af de sprøjtemalede låger, er helt på højde med det køkkenfabrikkerne leverer fra nyt.

Lågerne i et køkken kommer ofte til at se slidte ud, længe før kabinetterne begynder at fejle noget. Enten fordi farven eller træsorten ikke længere er moderne, eller simpelthen fordi lågerne er blevet brugt dagligt i mange år.

Har du spørgsmål? Så ring til os på 93 96 18 28

Professionel lakering af køkkenlåger

Med en professionel sprøjtemaling af lågerne, eventuelt kombineret med nye greb eller en ny bordplade, bliver køkkenet som nyt, og det holder i lige så mange år, som da køkkenet var nyt fra køkkenfabrikken.

Vi tager dine låger og skuffer ind på værkstedet, og spartler, sliber og grunder dem, hvorefter vi spartler, sliber og færdigmaler dem med 2K-maling, så de fremstår som nye låger og skuffer.

Hos Kolomore kan vi male på finer, malet, lakeret, melamin, laminat og folie, så det sidder godt fast på den overflade det er malet på.

Prisen for at få sprøjtemalet en låge/skuffe i HVID RAL 9010 glans 25 er:

Maling af køkkenlåger

Hvis du ønsker andre farver eller glanstrin, kan du vælge dette i webshoppen mod merpris.

Hvis dit køkken/bad/bryggers har jalousi-døre (lamel-døre) kan disse også sprøjtemales. De vejledende priser for hvid RAL 9010 glans 25 er:

Husk at der er et tillæg på DKK 140,00 pr. låge/front, hvis de har været penselmalet tidligere.

I vores webshop kan du også bestille maling af alt det andet du har i køkkenet, for eksempel borde, stole, lamper, højstole osv.

Gå til webshoppen, for bestilling af dine låger. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 93 96 18 28 for at få en snak om lågerne, og lægge din bestilling.

Klargøring til maling af låger

Inden lågerne sendes til maling og lakering skal du afmontere håndtag/greb samt hængsler.

Hvis du har et køkken med folierede låger, anbefaler vi at du tager folien af med en varmepistol. Den lim der oprindelig er brugt til at hæfte folien, bliver svag med tiden, og hvis folien slipper, gør det ikke noget godt at vi har malet dem flot. En låger hvor folien er taget af med en varmepistol, koster et “slibning af tidligere penselmalet låge” gebyr pr låge, fordi vi skal bruge ekstra tid på at slibe limrester, og ordne de åbne MDF-kanter der kommer frem når lågen er af-folieret.

Derefter klarer vi ærterne, og dine køkkenlåger bliver som nye igen.

Udvalgte produkter fra webshoppen